10 dies de Capoeira a Marroc amb l’ONG NouSol

Els últims dies del 2017 els vam passar a Al-Qaṣr Al-Kabīr, Marroc. Vam viatjar per portar-hi un projecte de Capoeira en col·laboració amb l’Associació socieducativa NouSol.

La Tana Masó, una de les alumnes de l’Associació Capoeira Canigó va participar d’aquest projecte i vol compartir amb tots la seva experiència.

 

“De la nostra estada al Marroc, a Ksar al Kebir, hem portat un sarró ple de coses bones…!!
Tornem enamorats de la seva gent que ens va acollir! de la seva hospitalitat, la simpatia, sencillesa i sobretot la seva gran humanitat..!! Que no tenen gaire de rés però t’ho donen tot! Al moment de coneixe’t ja et conviden a menjar cus cus a casa seva..per cert boníssim!!
El grup de nois i noies que vam coneixer per ensenyar-lis capoeira eren uns cracks catacracksss perquè entrenaven kunfú i acrobacia! Així que venien entrenats de sobres i més…!
Eren un grup molt eixerit que anàven dels 5 anys fins als 20; i la majoria no havien sentit a parlar mai de la capoeira, però varen mostrar interès d’immediat!
Era extraordinari veure amb la facilitat que agafaven els moviments..! i amb la música no va haver-hi cap mena de problema..no la coneixen gaire la vergonya, i el cantar i tocar ja ho porten a la genètica..!
Varen ser uns dies genials i d’entrenar cada dia, i al final de tot vam fer una roda d’exhibició que va sortir molt xula i ells super contents!
Ens van fer uns regals molt bonics, sobretot el més preciós va ser que l’Aya ens va cantar l’Alcorà amb una veu d’àngel sublim…!!
Esperem tornar ben aviat en aquest bell país que tan tan bé ens ha acollit!! GRÀCIES DE TOT COR!!

Tana Masó

 

 

You may also like...