Així va ser la 3a trobada de Capoeira transfronterera a L’Escala

capoeira transfronterera a l'escala

 

Que la Capoeira és una art marcial, és dansa i és música, ho vam ben comprovar el passat cap de setmana a la tercera trobada de Capoeira que vam celebrar, dins el Projecte de Capoeira Transfronterera, i que en aquesta ocasió va tenir lloc a L’Escala, Alt Empordà.

El Projecte de la Capoeira Transfronterera és una iniciativa que pretén divulgar l’art de la capoeira a la vegada que compartir l’experiència amb d’altres grups dels dos costats dels Pirineus. Des de la nostra associació Capoeira Canigó estem encapçalant el projecte a Catalunya, i el Grup de Capoeira Senzala Perpinyà, amb Mestre Kangol al davant, des de l’altre costat.

El passat cap de setmana, 27 de febrer, ens vam trobar al Pavelló Municipal d’Esports del municipi de l’Escala per compartir experiències amb d’altres mestres i alumnes vinguts del territori català i francès. I va ser tot un èxit de participació!

El Mestre Pantera (Jogo da Luta) va encetar les aules amb les seves dosi d’alegria, cultura, música i capoeira. 

Mestre Pantera - capoeira transfronterera a l'escala

El Mestre Kangol (Capoeira Senzala Perpinyà) li va prendre el relleu, i tot seguit el Mestre Ceará (Capoeira Canigó). A la tarda, de nou de la mà del Mestre Pantera vam viatjar cap a l’afroxé a través del cant, dels ritmes i la percussió, i una coreografia ben distreta. I per tancar amb aquest bloc, vam fer una roda de samba.

capoeira transfronterera a l'escala

Abans que el sol caigués, ens vam desplaçar al passeig de Riells-L’Escala per celebrar la roda de comiat, al costat del mar. Amb una bona energia, com sempre que ens trobem!

roda de capoeira al passeig de riells l'escala
capoeira transfronterera a l'escala

Moltes gràcies a tots els participants, convidats i curiosos!!

Fins la propera!!

You may also like...