Així va ser l’Encontro Capoeira Canigó

La Trobada de Capoeira amb els convidats Mestre Beija Flor (Paname, Paris) i Querido de Deus (Plantando Dende, Perpignan) que vam celebrar el passat mes d’abril ha sigut extraordinària. Bones Rodes, excel·lents moments de joc, intensa energia de la bona.

El Mestre ha compartit amb nosaltres a les palestres i les rodes la seva enorme experiència i vivència capoerística. Ens ha fet suar de debò, també ens ha fet partíceps de la gran humanitat que irradia, profunditzant en l’experiència de compartir i conviure.

©LaKarulina - Encontro - Beija Flor

El taller de construcció i creació d’un instrument a partir dels materials naturals: fusta, pell, metall; ha estat preparat i realitzat per en Querido amb molt detall i amor, ben acompanyat en aquesta aventura organitzativa per la Sandra. Cadascú de nosaltres hem pogut portar a terme la experiència de la construcció d’un pandeiro, instrument que finalment ens incorpora més endins de l’esfera musical que envolta la roda.

LaKarulina - 25042015-DSC_0148

La capoeira es composa de tots aquests detalls, la part més “física”, la musical, també la col·lectiva, psíquica i espiritual, social, etc.; i que finalment aquests elements s’ajunten per fer vibrar l’ambient i posar-lo en moviment, constituent la vivència d’una roda, la convivència.

A tots els que han participat els agraeixo de tot cor la seva disposició i participació: els visitants Marilu, Laureline (Paris), Angolinha (Bordeaux), Lucía, Sandra (Perpignan), juntament amb el ContraMestre Fofinho (Matumbé, Barcelona) i Instrutor Riberao (Cativero, Barcelona), que s’han integrat en la nostra vivència com uns més de la família. Aquesta família que ens porta aquests moments de felicitat i alegria, esse e o Povo Canigó.

Axé! M. Ceará

Fotos: ©LaKarulina

Pots veure més fotos al nostre Facebook! I el vídeo aquí: El vídeo de l’Encontro Capoeira Canigó

You may also like...