Aula i roda de Capoeira al Festival Bosc del Reggae 2018

Rise Up, l’Associació Reggae de Girona, organitza per segon any consecutiu el popular Festival Bosc del Reggae, i ens ha convidat a participar fent una aula i roda de Capoeira.

cartell-bosc-del-reggae-2018

Rise Up és el nom de l’Associació Reggae Girona, creada la primavera del 2013 de la mà d’un grup de joves de Girona i rodalies amb inquietuds socials i musicals en el camp del reggae. Units per la passió cap a aquesta música decideixen constituir-se com a associació per tal de tenir la possibilitat d’organitzar tallers, events, concerts… de forma legal i sense ànim de lucre.

Una de les activitats que organitzen és el festival de reggae a l’aire lliure “El Bosc del Reggae“, que aquest any celebra la seva segona edició al Bosc de Can Ginebreda, Porqueres (Girona) i que tindrà lloc divendres 15 i dissabte 16 de juny del 2018. Durant aquests dies hi haurà música jamaicana, actuacions en directe, activitats i tallers per totes les edats i un mercat d’artesania i vinils.

L’Associació Capoeira Canigó hem estat convidats a participar als tallers. Si esteu per allà, podeu venir a l’aula oberta de capoeira i a la roda que farem dissabte 16 de juny, a les 12 del matí. Que no et pugui la mandra ni la calor!

Teniu tota la informació al Facebook de l’event.

Si us voleu inspirar, aquí teniu el vídeo de l’edició anterior del Bosc del Reggae:

 

 

 

You may also like...