Busquem patrocinadors pel nostre IXè Festival de Capoeira Canigó

cartell-patrocinadors

Vols participar en un esdeveniment cultural? L’Associació Capoeira Canigó estem buscant ‪patrocinadors‬ que vulguin col·laborar i promocionar-se al nostre gran event de l’any!

D’entre totes les activitats que organitzem regularment (aules de capoeira, workshops, trobades, aules de música, etc.) la més gran és el Festival Internacional, i enguany estem organitzant el novè certamen.

IXè Festival Internacional de Capoeira Canigó 2016
30.5.- 5.6. 2016 – SALT/OLOT/BARCELONA

Durant aquestes dates, alumnes dels diferents grups de les Associacions Capoeira Canigó, Capoeira Comanegra i Capoeira Palmares, i d’altres grups de capoeira de fora del país, podran gaudir i aprofundir en la pràctica i ensenyament de la Capoeira de la mà de Mestres molt reconeguts internacionalment com ara Mestre Sombra (Senzala-Santos), Mestre Beija Flor (Paname-Paris), Mestre Bahia (Montserrat-Santos), Contra-Mestre Geraldo (Senzala Holanda-Haarlem) i d’altres convidats.

A més, es celebraran dues cerimònies d’entrega de cordes, Batizado, en les què els alumnes seran obsequiats amb la corda del color que els identifica pel seu treball, dedicació i confiança amb el seu Mestre i amb el grup.

La capoeira és més que un art marcial o que un esport, és dansa, és lluita i una filosofia de vida en la què aprenem valors i humanitat, a més de preparar el nostre cos i les nostres habilitats amb la música i el cant, tot practicant i aprenent el portuguès.

Ens vols patrocinar?

Per fer front a les despeses que suposa l’organització i execució d’aquest event, no és suficient amb les aportacions dels membres de l’associació. Per això us convidem a que ens envieu les vostres propostes.

Entre d’altres, hem de cobrir les despeses generades per l’acollida de Mestres, ContraMestres, Professors i altres convidats:
– transport: bitllets d’avió, tren, cotxe, etc.
– estància i menjar
– retribucions
– assegurances

Així com les generades per l’event:

– lloguer de locals
– instruments (compra, manteniment, etc.)
– altres: comunicació, publicitat, etc.

T’oferim diferents maneres de col·laborar amb nosaltres, ja sigui a través d’una aportació econòmica o bé amb una entrega voluntària de materials que ens puguin ser útils durant el certamen:
– Menjar i aigua: pà, fruita, fruits secs, embotit, verdures… aigua
– Material farmacèutic: cremes per cops, tirites, venes… que conformin una farmaciola
– En funció de quin sigui el producte que ofereixis podem arribar a un acord, segur que trobem alguna cosa que ens pugui anar bé i que ens ajudarà a reduir les despeses.

A canvi, t’oferim un espai de promoció de la teva entitat, local o negoci, fent aparèixer el teu logotip/nom/contacte a:
“IX Festival Internacional de Capoeira Canigó 2016

– Cartell de l’event
– Pancarta als espais on s’executaran les activitats
– Mailing
– Programa
– Web
– Facebook

Festival 2016 - A4 - sponsors-01

Com contactar-nos per patrocini?

Posa’t en contacte amb nosaltres:
Lina T. 603 16 67 08
Tana T. 661 86 01 09

You may also like...