Cerimònia del Batizado Canigó

Diumenge 25 de maig es va celebrar la traca final del Festival Internacional Capoeira Canigó 2014 amb la Cerimònia de Batizado.

Batizado Capoeira Canigó

Imatge del Batizado al Teatre El Canal – Centre d’Arts Escèniques de Salt (Girona). Foto: LaKarulina

La obertura de la Cerimònia es va fer amb una performance de dansa fusió Capoeira interpretada per les ballarines Carol Bertran i Núria Palomera, i amb la banda sonora en directe de la bateria de Capoeira formada per Mestre Sombra, Mestre Ediandro, Mestre Beija Flor, Mestre China Axé, Mestra Maria, Professor Geraldo, Professor Cavalo, Professor Juli i Professor Manel.

performance-dansa-capoeira

Un instant de la performance interpretada per ballarines de dansa contemporània de Girona, amb la bateria de fons.

Tot seguit es va donar pas a la Roda de Batizado, en la que el Mestre Ceará va rebre el seu cordó blanc, i el Professor Cavalo el seu cordó groc i blanc. La resta d’alumnes van rebre de la mà dels seus padrins els cordons amb la seva respectiva graduació.

batizado-mestre-ceara-canigo

Un moment emotiu de la Cerimònia. El Mestre Ceará rep el seu cordó blanc de la mà del Mestre Sombra.

batizado-nens-canigo

Al Batizado s’hi van batejar infants i adults de l’Associació Capoeira Canigó de Girona, Navata, Figueres, Sant Jaume de Llierca, Olot i Barcelona.

La cerimònia va ser gratuïta i oberta al públic, i es va celebrar de 17 a 19h al Teatre El Canal – Centre d’Arts Escèniques de Salt (Girona)

Podeu veure més fotografies al Facebook de Capoeira Canigó.

Fotos: LaKarulina, Marilu i Ida Ventura.

You may also like...