Mestre Pantera al Dia de la Consciència Negra 2023

Han passat molts anys i les condicions han canviat, però encara hi ha molt camí per recórrer i molta feina per fer envers la plena igualtat i la eradicació de la xenofòbia i la discriminació per motius racials i ètnics.

Aquesta és una data assenyalada per a la Capoeira, ja que és una art molt vinculada a la esclavitud que van patir milions d’africans que van ser deportats a Amèrica per a treballar en condicions infrahumanes i contra la seva voluntat a les plantacions d’aquest continent.

En aquest entorn és on va sorgir la Capoeira, com a eina d’expressió de les seves arrels, de record i enyorança cap a la seva terra natal, i de resiliència i entrenament per a afrontar aquella etapa en la que qualsevol expressió de les seves pròpies identitats estava prohibida. Han passat molts anys i les condicions han canviat, però encara hi ha molt camí per recórrer i molta feina per fer envers la plena igualtat i la eradicació de la xenofòbia i la discriminació per motius racials i ètnics.

Volem aprofitar el dia de la Consciència Negra per reivindicar la igualtat i la integració, a través de diferents actes i acompanyats dels nostres amics de l’altre costat de la frontera, que tindran lloc a la ciutat d’Olot durant el dia 19 de novembre del 2022, i amb la convidada especial Profesora Evelyn Violeta.

 


Dia de la Consciència Negra 2023 a Olot

Horari: Diumenge 19 de novembre 2023 de 10 a 18h

Lloc: Local social Núria d’Olot (c/ Verge del Carme, 8 d’Olot) https://nuriasocial.org/

Inscripcions online aquí: Formulari inscripcions


 

Dia de la Consciència Negra Olot amb Mestre Pantera

You may also like...