Tot el que ha passat aquest Nadal a Capoeira Canigó

El Nadal és temps de reunir-se en família, i nosaltres també ens hem trobat per seguir entrenant i celebrar rodes molt especials.

Sí que és cert que hem descansat algun dia que altre, tot i així, hem mirat de continuar amb els entrenaments, i hem aprofitat les trobades i visites especials per celebrar rodes màgiques amb petits i grans!

capoeira-canigo-girona

Hem cagat el tió amb els alumnes més petits del projecte Capoeira a les escoles i el Juguem? Salt. I també per als petits de Bellcaire d’Empordà.


A Girona, hem fet la roda de Solstici d’hivern i també la primera roda de l’any, amb la visita del Mestre Sorriso i el ContraMestre Geraldo. I amb la visita d’aquests companys que ja no entrenen regularment amb nosaltres per motius mils, però que segueixen visitant-nos sempre que poden. Com sempre, ens hem trobat al nostre habitual punt d’entrenament, a la Factoria Cultural La Comacros de Salt.

capoeira-canigo-girona-barcelona


I per encetar el 2019, no podíem fer altra cosa que gingar, cantar i tocar! Coincidint amb el “V Festival Pisa na Fulo” a l’Espai Palmares de Barcelona, vam fer una aula amb el Mestre Ceará i tot seguit una gran Roda de Capoeira. Amb la companyia del Professor Cavalho, Mestre Cacao, Mestre Grilho, Mestre Sorriso… entre d’altres!

capoeira-canigo-girona-barcelona

I amb aquesta energia, reprenem les aules amb tota la normalitat, amb més ganes i amb més energia!

Consulta aquí tots els horaris per venir a entrenar: Capoeira a Girona, L’Escala, Olot i Barcelona.

Vamos vadiar!!

You may also like...