Així va ser el VIIIè Festival Internacional Capoeira Canigó 2014

Del 20 al 25 de maig del 2014 l’Associació Capoeira Canigó vam organitzar i celebrar el VIIIè Festival Internacional Capoeira Canigó.

Cartell-Festival-Capoeira-Canigo-2014

Una setmana repleta de diverses activitats entorn la Capoeira: cultura i filosofia, dansa, lluita i música. I amb la presència de Mestres internacionals i molt reconeguts.

Tallers:

24052014-DSC_0012
Cada dia de la setmana es van fer els workshops de Capoeira. Els mestres: Mestre Sombra (Senzala de Santos – SP, Brasil), Contra Mestre Serginho (Quilombolas – Santos, Brasil), Mestre China (Ecaam – Atenes, Grècia), Mestre Ediandro (Banzo de Senzala, Barcelona), Mestra Maria Pandeiro (Dandara – Bremen, Alemanya) i Mestre Beija Flor (Paname – París, França). I vam comptar amb la col·laboració de ContraMestre Geraldo (Capoeiravereniging Senzala de Santos Holland – Haarlem, Holanda). La seu dels tallers es va repartir entre Figueres, Olot, Salt i Barcelona.

Batizado:

25052014-DSC_0297
Diumenge a la tarda es va celebrar el [highlight]Batizado: Cerimònia d’entrega de cordes[/highlight] al Teatre El Canal – Centre d’Arts Escèniques de Salt. La obertura va ser a càrrec de les ballarines de dansa contemporània Núria Palomera i Carol Bertran, que van oferir una performance de dansa fusió amb capoeira, amb la banda sonora en directe de la bateria de Capoeira formada per Mestre Sombra, Mestre Ediandro, Mestre Beija Flor, Mestre China Axé, Mestra Maria, ContraMestre Geraldo, Professor Cavalo, Professor Juli i Professor Manel.
Tot seguit es va donar pas a la [highlight]Roda de Batizado[/highlight], en la que el Mestre Ceará va rebre el seu cordó blanc, i el Professor Cavalo el seu cordó groc i blanc. La resta d’alumnes van rebre de la mà dels seus padrins els cordons amb la seva respectiva graduació.
La cerimònia va ser gratuïta i oberta a tot el públic.

Col·laboradors:

Espais: Ajuntament de Salt, Teatre El Canal – Espai d’Arts Escèniques, Factoria Cultural La Coma-Cros, Espai Creatiu Projecte Dansa i Ajuntament de Santa Pau – Centre Cívic Can Blanch.
Vídeos: Carlus Camps i Ida Ventura
Comunicació i Fotografies: LaKarulina

You may also like...