La roda de Capoeira a L’Escala va ser un èxit

roda de capoeira al passeig de riells l'escala

Diumenge passat 27 de febrer la fred no ens va aturar al moment de fer la roda de capoeira com a nosaltres ens agrada, na beira do mar! concretament al Passeig de Riells-L’Escala.

Aquesta setmana hem tingut encuriosits els veïns de l’Escala, que diumenge passat escolten música pel carrer i no sabien d’on venia. Doncs sí! Érem nosaltres! Alumnes i mestres de Capoeira vinguts d’arreu del territori català i francès, molt contents de poder tancar aquesta 3a trobada transfronterera de Capoeira celebrant una roda molt especial al costat del mar.

Una trobada que va ser un èxit, amb molt bona acollida i una nombrosa participació que no ens esperàvem, i amb una bona pila de mestres molt estimats per nosaltres: el Mestre Kangol (Senzala, Perpinyà) i Mestre Ceará (Capoeira Canigó), la visita especial del Mestre Pantera (Jogo da Luta), i la visita sorpresa del Mestre Fofinho (Capoeira Matumbé). Semore benvinguts!

I una bona roda que va cridar l’atenció als que hi passejaven a prop. Ens va agradar tant que ja estem pensant en repetir-ne’n més sovint. Així que, veïns de l’Escala i rodalies, a la propera que ens escolteu, ja podeu acostar-vos-hi, fer palmes i els més atrevits, entrar a jugar! que aquí hi ha lloc per tothom.

Fins la propera!!

You may also like...