Workshop de veu i dansa afrobrasilera amb Mû Mbana i Mestre Pantera (Capoeira Cordão de Ouro)

Vine a millorar la teva tècnica de veu i cant amb aquest gran artista internacional: Mû Mbana, i inicia’t en les danses afrobrasileres pel capoeirista i ballarí: Mestre Pantera del Grup Cordão de Ouro.

En un sol dia i de manera intensiva treballarem aquests dos aspectes per millorar la nostra faceta artística, tant com a persones i capoeiristas. Augmentar els nostres recursos sempre és molt positiu i enriquidor.

El dissabte 3 de febrer durant tot el dia us proposem aquest Workshop de veu i dansa afrobrasilera amb Mû Mbana i Mestre Pantera (Capoeira Cordão de Ouro), a la Factoria Cultural La Coma Cros de Salt, Girona, uns professors i artistes de luxe!!!

Aquest taller és obert a totes les persones que vulguin participar, siguin o no sòcies de l’Associació Capoeira Canigó. Afanyeu-vos per reservar la vostra plaça!

ELS PROFESSORS:

MÛ MBANA

 

 

 

 

 

 

 

Cantant, músic i poeta de Guinea Bissau.

Considerat un dels grans músics contemporanis, col·labora amb diverses orquestres, bandes musicals i projectes artístics. Fusiona el jazz, el gospel, la música africana…

 

MESTRE PANTERA CDO

 

 

 

 

 

 

 

Nascut a Brasil, és Mestre de Capoeira al Grup Cordão de Ouro de Barcelona, i  ballarí del grup de danses africanes i afrobrasileres: BATAKA

 

INFORMACIÓ:

LLOC: Factoria Cultural Coma Cros, c/ Sant Antoni, 1 de Salt (Girona)
DIA: Dissabte 3 de febrer del 2018
HORARI: De 10 a 19.30 h
HO ORGANITZA: Associació de Capoeira Canigó
AMB LA COL·LABORACIÓ DE: Mû Mbana i Capoeira Cordão de Ouro
INFORMACIÓ I RESERVES: Mestre Ceará, Volker – T. 666 914 931

Capoeira-canigo-workshop-veu-i-dansa-afrobrasilera-mu-mbana-pantera-cdo

 

Disseny del cartell: www.LaKarulina.com

 

You may also like...